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Question:
I work at an ASP as an Ammunition Specialist. Does DA Pam 385-64 para 6-4 and 6-10 both apply to ammunition specialists who operate an ASP? Can you tell me which course satisfies this requirement for fire safety training? 
Yes, DA Pam 385-64, paragraphs 6-4 and 6-10 apply to ASP personnel. You will not need to take a course, simply create fire safety training where you discuss fire evacuation procedures, alarms, fire symbols and meanings, 6-5 also requires the ASP personnel to conduct fire drills every 6 months, this should be performed with the fire department. Para 6-10 requires annual fire extinguisher training, I recommend you contact your local fire department, they will provide fire extinguisher training for your personnel.


