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Residue (1/26/16)
Question: What regulation allows for ammunition residue to be obtained or kept by the Honor Guard and or Museum for military honors and/or awards?   
DA PAM 385-64 paragraph 3-5 gives all the requirements for using residue for these purposes.

 

